Δεκεμβρίου 31, 2008

Καλή Χρονιά με νέους στόχους

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, όλοι λίγο ή πολύ, κάνουμε έναν απολογισμό της χρονιάς που έφυγε και αναζητούμε κάποιους νέους στόχους για τη χρονιά που έρχεται.

Τελευταία έχει αυξηθεί η συζήτηση γύρω από τους νέους εθνικούς μας στόχους. κάποιοι αναρωτιούνται αν υπάρχουν, κάποιοι επιθυμούν να τους ορίσουμε και κάποιοι άλλοι λένε ότι δεν ζούμε σε εποχές των μεγάλων εθνικών στόχων και συνεπώς δεν χρειάζεται να ορίσουμε κάποιους.

Επειδή ανήκουμε σε αυτούς που πιστεύουν στους εθνικούς στόχους, θα επιχειρήσουμε να προτείνουμε δύο με έντονη κοινωνική σημασία:

1. Να δουλέψουμε όλοι μαζί για την ελαχιστοποίηση των ατυχημάτων και δυστυχημάτων στους ελληνικούς δρόμους, που στοιχίζουν τη ζωή σε περισσότερους από 2.000 ανθρώπους το χρόνο.

2. Να επιδιώξουμε την εξάλειψη των ναρκωτικών από την ελληνική κοινωνία με ταυτόχρονη περίθαλψη όλων όσοι βρίσκονται ήδη στα δίχτυα τους.


Τέλος, επειδή κοινωνία χωρίς οικονομία δε νοείται, πιστεύουμε ότι θα πρέπει να δώσουμε έμφαση στην εμπέδωση μιας πιο πράσινης, πιο ανθρώπινης οικονομίας.

Αυτά τα λίγα στα τελευταία λεπτά του 2008 με την ευχή το 2009 να δώσουμε σε αυτό που είμαστε μεγαλύτερη αξία και να δώσουμε μεγαλύτερη έγνοια για τον εαυτό μας και το διπλανό μας. Το αξίζουμε.

Καλή Χρονιά με υγεία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: